Rebić: Uhapšene 42 osobe, među kojima i napadač na novinara N1

Ostavite komentar


  1. Dakle, reporter izjavljuje da nije napadnut, ali je policija uhapsila „napadaca“ zbog napada? Epski pozeraj.

  2. Napad na mikrofon N1 je huliganski čin i stvarno strašna stvar. Udarac kamenčinom u glavu policajca je samo iskazivanje nezadovoljstva mladih ljudi.
    Koju ili bolje rečeno čiju istinu nam iznosite?

    1. Lepo si rekao. Novinari i reporteri su veoma tendenciozni cak u direktnom prenosu na N1 kaze, poceo je stampedo jer je policija bacila suzavac, a onda tek kaze da su ih huligani gadjali kamenjem, flasama, metalnim ogradama deset minuta. Pa daj ne izvrcite istinu, kazi da je policija reagovala jer je bila ugorzena i da je aposlutno opravdana reakcija policije. Stani ti dragi u red sa policijom i trpi da te neko maltertira, kamenuje,pljuje pa tek posle toga komerntarisi da li je bilo ili nije bilo prekomerne sile. Pa u saobracaju kad se posvadjate, glavu bi jedan drugom polomili. E moj, moj… Sve lesinari zarad lajka na twitu

  3. Neka gosn Rebic kaze da li su pohapseni oni koji su izazvali nerede proslih dana? Sigurno su ih snimili, pa lepo slike i snimke da dostave medijima i da daju imena i prezimena izgrednika. Naravno to se nece desiti jer su to sluzbenici sa one strane zakona.

  4. Jesu li uhapšeni i policajci i žandarmi koji su se iživljavali nad nemoćnim gradjanima ? Kada to uradite, onda ćete zadobiti poverenje gradjana. Ovako ste oni koji štite autoritarnu vlast, niste sa narodom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.