REM: Pink i Hepi više od 500 puta prekršili zakon

Ostavite komentar


  1. Pokriće REM-u da ispadne da nešto rade. Ni pomena o govoru mržnje, političkoj instrumentalizaciji, skrajnutosti opozicije, pristrasnom izveštavanju, funkcionerskim kampanjama… Da se Vlasi ne dosete izveštaj za Evropsku komisiju da pokažu da nešto rade. Kratka pamet i lepljivi prsti.

    1. Apsolutno! Ovoliki tekst prepun nepotrebnih informacija bez ikakvog pomena flagrantnih prestupa za koje će članovi REMa jednom morati da polože račune i posledice neodgovornosti. Ovo sakrivanje iza sitnih prekršaja je samo loša predstava.

  2. A sta je sa neovlascenim visesatnim prekidima programa ovih televizija radi reklamiranja „politikantskog proizvoda“ cije je prodajno ime Aleksandar Vucic – zato sto verujem….“. Da taj reklamni proizvod nije kvaran, pa ni po jada. Ali jeste, i to do koske.

  3. Može li se zamisliti situacija pri kojoj neko napravi stotine saobraćajnih prekršaja a i dalje mu je omogućeno da učestvuje u saobraćaju. Interesantno je sa pozicije analize zla kako ova SNS-ovska bolest pokušava da stvori iluziju sistema koji funkcioniše, nikada se oni zaista ne odriču ni jednog šrafa u njihovoj sveuništiteljskoj mašineriji, ali se tu i tamo stidljivo pokrene po neka afera u cilju stvaranja pomenute iluzije. Međutim onda po pravilu neka od grana sistema zaustavi ceo proces, ali se to radi tako da se stalno menja grana koja to radi kako se pritisak javnosti ne bi usmerio samo ka jednoj nego se tako razvodnio, nekad policija uopšte ne reaguje na zločin kao u slučaju Savamala, nekada tužilaštvo ni ne pokrene postupak protiv počinioca kao u slučaju prebijanja Borka Stefanovića, nekada sudovi oslobađaju zločince ili razvlače postupke do zastarevanja, ako ne ništa od nabrojanog onda zakaže neko četvrti. Korove ovozemaljski, možda tako smanjujete pritisak na svaku granu sistema pojedinačno, ali istovremeno pokazujete da nijedna ne funkcioniše, a u takvoj situaciji ne postoji ni obmana ni nasilje koje vas može na vlasti zadržati doživotno. Prema tome jasno je da Pink i Hepi neće snositi nikakve posledice dok Vučić ne padne, ali pošto deluje da je taj dan već blizu naježim se kada pomislim na potencijalnu sudbinu koja bi te ljude mogla da zadesi po padu ove diktature mafijaškog fašizma.

  4. Kaznjavajte ih zbog nenormalne duzine trajanja reklama, aman ljudi! Ono je neizdrzivo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.