REM pokrenuo postupak protiv TV Pink zbog Sarape

Skrozza: Nadam se da će REM i retroaktivno razmotriti ponašanje TV Pink, pošto ovo nije najgori primer degradacije
Sarapa: Nikada nisam bio seksista

Ostavite komentar


  1. Tog Sarapu treba zauvek skloniti sa televizije. Niti je dobar voditelj, niti je zanimljiv, niti je kulturan.

    1. Nikada ne bih dirao tu zvezdu, neka i daqe sjaji na nebu Pinka!

  2. Televizija nam je katastrofalna!!. Pored nedoličnog oblačenja ima voditelje koje ne umeju da čitaju vesti, ništa ih ne razumeš, ne zna se gde je tačka a gde zarez i brzopleto pričaju. Na svim televizijama ima ljudi koji ne zaslužuju da rade. Verujem da ima mnogo kvalitetnijih novinara ali oni na žalost ne rade.

  3. Uopšte ne sumnjam ko bi bio na listi za novčano kažnjavanje ovih REM-Vučić tipova!

  4. Najbolje posmatrati Šešeljevu reakciju, njegovu zaprepašćenost i zbunjenost Sarapinim rečima i glavu koja ide ka Sarapi, pa onda ovoj nesrećnoj devojci pa u pod pa opet u krug… Šešelj… Čovek doktor vulgarizma-zgrožen.

  5. Zašto, ako je, kako tvrdi Sarapa bilo „toplo u studiju“, on nije skinuo svoj sako da se rashladi, nego se toliko natrontao, a koleginici predložio da „oslobodi dekolte“ i „pokaže argumente“!? Samo pitam…

  6. Da li ima neko telo koje ce da sankcionise minisra Zorana Đorđevica povodom cestitke za Dan zena.Ocigledna je tendencije na vise nivo da se zene prikazu u sto gorem svetlu pocev od ove cestitkepa slogana za povecanje nataliteta a Sarapa je samo nastavak.Toliko je nasilje nad zenama i tome smo svedoci svakodnevno a drzava se samo na recima bori protiv toga dok njeni najvisi funkcioneri, razna tela i tv sa nacionalnom frekvncijom rade sve na urusavanju statusa zena u ovom drustvu.

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 6

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.