REM raspisao konkurs za četiri nacionalne frekvencije, N1 i Nova S će konkurisati

Ostavite komentar

  1. Da li neko stvarno misli da ce REM dati dozvole N1 i NOVA a oduzeti 2 licence televizijama koje hvalisu vlast i sa kojih se napada opozicija vec 10 godina.

  2. Takođe držim fige za N1 jedno realnog News Kanala U srbiji a ta peta frekfencija koja luta seta po. Srbija ona je. BKTV frekfencija bila pa je posle gašenja BKTV 2006. Godine tu frekfenciju preuzela AvalaTv a sad nema već 10. Godina takođe AvalaTv i sad ta frekfencija luta seta po Srbiji prazna i možda u nekoj perspektivi možda je logično da se ta fekvencija vrati Bogoljubu Kariću. BKTV.

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

30. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.