REM zabranio emisiju televizije Hepi ‘Goli život’ na nedelju dana

Ostavite komentar


  1. Tita, Staljina i ostale diktatore, pod hitno proglasiti svecima!!!

    1. Ljudi koji ovako pricaju su jos gori od svakog diktatora, pa mi sad da je Tito i Staljin i da ovako pisemo i imamo opozicione medije pobili bi nas odavno…Tako da te price gore nego devedesete i nego Tita su debilne oa nema gde vise..

  2. Smece se gomila u Srbiji, skoro je sve zatrovano. Korupcija, nemoral, mrznja i glupost stvaraju tesku mentalnu atmosferu, to se lako moze osetiti ako izadjete van granica zemlje.

  3. Nesto mi se ovaj REM sa O . Zekic “ razmahao “ pa zabranjuje li zabranjuje . . . ali jedna riba iz Tise mi je rekla da ce to najduze trajati do 21 06 2020 godine . . .

  4. Pa „zaštitnici“ Cede Jovanovića treba da znaju da nismo svi senilni, nismo ni bili ’96-e ni 2000-e a nismo ni danas…:-)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.