RTS: Analiza tona „Upitnika“

Ostavite komentar


  1. Izgleda da mu nije mu dovoljno što je postao voditelj „Ćirilice“ pa traži ugovor i sa RTS-om!

  2. Covek je udavio ostale u emisiji sa prostackim upadanjem u rec. Klasično ulicarsko ponasanje karakteristično za Vucica i njegove lopove

  3. Da je pravde i hrabrosti odgovornog urednika, ton bi mu bio iskljucen, a ne smanjen (ako je uopste smanjivan, posto su gledaoci sve vreme samo njega culi). Onako prostacko ponasanje i upadanje u rec ostalim sagovornicima, traljav pokusaj da dominira emisijom, i neargumentovano iznosenje nebitnih stvari samo da bi ometao tok emisije je ozbiljan izazov radikalima i Martinovicu…do sada su oni prednjacili u takvom ponasanju.

  4. nekultura gospodina vesica u toj emisiji bilo je strasno. svakom je upadao u rec, prekidao sagovornike, govorio istovremeno sa sagovornicima. iz svega toga a licno sam gledao emisiju nije mu smanjivan ton. uostalom da sam bio voditelj zamolio bih gospodina vesica da napuisti studio je s takvim nekulturnim sagovornikom bilo je nemoguce korektno voditi emisiju.

    1. Svaka čast Šapiću,a svi ostali su bili za kritiku.Po meni,greška je u koncepciji emisije.Trebalo je svakom kandidatu dati dva,ili tri minuta i završeno.Ako je otvorena debata kod srba je to problem,jer tu pobeđuje najgrlatiji.Inače,kod Vesića je ton bio smanjen,a to nije trebalo uraditi!Voditelj je taj koji daje ritam i izgled emisije,pa samim tim MORA da diktira i ponašanje gostiju u emisiji.

  5. To je ono što RTS a i dosta institucija koje umesto da štite interes građana (koji može biti ugrožen kako od opozicije tako i od vlasti ali i od bahatih pojedinaca) i tako zadrže distancu radi objektivnosti, umesto toga, poltronišu se pred bahatošću pripadnika vlasti a potom i sami bivaju žrtve. E to je slika institucija koje žmure i ljudi bez stava. Ćute kada se dešava nekom drugom i čak potpiruju (RTS) a potom kada se desi njima onda na sva zvona kukaju. Sledeći put kada zna se ko se samo najavi u večernjem terminu i ponaša se bahato, neka voditeljka izađe iz studija ili neka ga jasno prozove zbod prostačkog i bahatog ponašanja i kada bi se tako poneli, zamislili bi se drugi put. Ovako gospodo, žalite se sami sebi.

  6. Vesic je poslat u emisiju da ometa, nemojte se cuditi. To isto radi ministar policije, ministar spoljnih poslova…i epicentralno predsednik. Znate gospodo iz vlasti, kultura ne dolazi iz jama u kojima ste se kotili. Ovde se jos uvek koriste viljuska i noz kao pribor.

  7. Ako su mu smanjivali ton ima neko da dobije otkaz.Jednostavno to je demonstracija moci, oni su glavni i moraju da se slusaju gospodari.

Ostavite komentar


Društvo

Matić: Ubistvo novinara najjeftiniji oblik cenzure 10

Matić: Ubistvo novinara najjeftiniji oblik cenzure

Oslobađajuća presuda u slučaju ubistva Slavka Ćuruvije 25 godina posle tog zločina i 10 godina od početka suđenja, i posle dve prvostepene presude od 100 godina zatvora za optužene, delovala je na medijsku zajednicu kao ponovno ubijanje, izjavio je predsednik Upravnog odbora Asocijacije nezavisnih elektronskih medija Veran Matić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.