RTS: Film Dara iz Jasenovca nezakonito na EON

Ostavite komentar


  1. Da li to znači pošto gledam tv preko sbb mreže ne moram da plaćam tv pretplatu

    1. To znaci da bi sada svi mi koji smo korisnici sbb-a i nismo mogli da gledamo film trebalo da se raspitamo o mogucnosti pokretanja kolektivne tuzbe protiv RTS sa i zahtevanju naknadne stete (povracaja RTS pretplate koja se uredno naplacuje svakog meseca kroz racun za struju).

  2. Neukusna hajka na emitera koji je omogućio distribuciju filma koji niko osim nas neće gledati. Dosta više bahaćenja RTS, koji ne plaća tantijeme muzičarima kojima emituje snimke, radio i televizija. Nemoj da vas svi tužimo.

  3. Kako? Ja sam probao da gledam preko EON-a na tabletu (direktan prenos RTS-a) i nisam uspeo. Program je bio blokiran.

    1. RTS očigledno iz dana u dan pokazuje da nije javni servis svih građana. Da je RTS pravi javni servis, trebalo bi da bude dostupan svima u Srbiji, bez obzira na način prijema. Uprkos tome, plaćamo paprenu RTS taksu uz račun za struju svaki mesec.

    1. Na kompijuteru nije moglo, ali na eon uredjaju koji funcioniše isto na eon aplikaciji je moglo. Niti razumem rts, niti sbb. Nek smanje cene i jedni i drugi bolje.

      1. EON uređaj je nešto drugo, on ima dvb-c prijemnik i u realnom vremenu prego njega gledaš običnu kablovsku (ne pričam o funkciji vraćanja).
        Tako da bi gospoda sa RTSa trebalo da se opismene u sferi prenosa tv signala, pq onda da pišu saopštenja.

  4. Inače ne gledam RTS, ali sam uredno plaćao pretplatu. Obzirom da mi je onemogućeno da preko eona odgledm film molim RTS da mi vrati pretplatu. I što se mene tiče mogu da ga ukinu. Ne znam čemu služi a uz to i ne radi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.