RTS osudio navode da sto na Konstraktinoj fotografiji predstavlja podršku Rusiji: „Zlonamerno dovođenje u vezu sa političkom situacijom u svetu“

Ostavite komentar


  1. Verujem da nije u pitanju namera.Mada, možda neko na ovoj teritoriji, treba da počne da razmišlja.Kako kaže Poaro, „Slučajnosti ne postoje“.

  2. Hej, pa ovo je sjajno za takmičenje pojanja u azijatskim diktaturama. EU song, kažete? A šta ćemo mi tamo, pored metastazirane rusofilije u Srbiji? Džabe se sad RTS pere saopštenjima, uprskali su poput amatera, a i to je bolje tumačanje jer, znajući firmu, sve rade vrlo promišljeno.

  3. Dokoni ljudi zlo misle…… Dosta bre vise te ukrajne njihova stvar sto se biju. Dok su nas bili Ameri svima bilo lepo……niko da nas pomogne niko ….e mecka igra redom …..ko je kako doceka… Tako prodje. Svi ce doci na svoj red.

  4. Ops, kakva sudbima ceka Gavrasov film “ Z „, privremena ili trajna zabrana emitovanja? Neki novi naslov?

  5. Pa neka se promeni sto da nebi bilo „zlonamernog dovođenja u vezu sa političkom situacijom u svetu“. Za „demokratski“ RTS ovo je najlakse i najbezbolnije resnje…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.