RTS za toalet papir dao 230 miliona

Polemika v.d. direktora i snimatelja Javnog servisa - Dragana Bujoševića i Vaska Vasovića

Ostavite komentar


    1. Upravo tako. Trebalo je sva saosptenja informativnog programa obrisati, pa ne cudi toliki toalet papir.

  1. Mora da ima u RTS-u neki mladji referent sto krade toalet papir iz klozeta, treba sve mladje referente iz firme pozvati na razgovor kod direktora Bujosecvica, samo on moze da na ispravan nacin uporedi broj izvrsenih velikih nuzdi I kolicinu utrosenog toalet papira I na taj nacin utvrdi istinitost tvrdnji doticnog Vasovica!

    1. Pink je za vas, pravi cirkuse, ne placa poreze, uzima kredite i jos svasta nesto ! RTS je deceniju dve namerno devastirana na sve nacine, gurana u zapecak, a Bujosevic, nedorastao tom mestu, sve to obilato pomagao ! ,, Nije srpski cutati ,, Bujosevicu ! Sve je planirano i sistematski radjeno, a najveci deo zaposlenih je to zestoko platio ! Mozda mali broj zaposlenih je imao korist !

      1. Pa placaj ti i tebi slicni, sns izdajice i lopovi, a ne svi za vase gluposti da placaju

  2. Kod pivatnika su troskovi oko materijala za wc prebaceni radnicima…hehe…

  3. Smisliti tačno kako treba da izgleda rts,sve otpustiti.konkurs ni po babu ni po stričevima.8.ooo ljudi nešto trenutno radi u rts-u i oko njega,
    Vojnički rečeno; Divizija čuva bunker,najskuplji program u regionu i najnekvaliteniji,………..

  4. Kakav I’m je program,osim slagalice,sta je to para za ciscenje studija…

  5. Ovo ŽUTO đubre je sem što je verno služio režimu ojadio RTS koje je bolje ugasiti nego remontovati

  6. Poslednji poznat podatak o mogućum potrošačima – „RTS trenutno ima 3.300 zaposlenih“ iz 2015.

  7. I sa ovoliko potrošenih para za toalet papir ne mogu da se obrišu sva go… koja rade na RTS-u

  8. To za toalet papir razumem.Programi RTS-a su tesko sranje, potrebno je to smece pocistiti!

  9. Ima „simbolike“ kao javni servis, poput javnih klozeta ( WC ) to im dodje kao „potrosni materijal“.

  10. Lepo kaze covek, ne stavljajte njegova sranja u javnost! A vi sve u 15! Treba to obrisati… Zato toliki WC papir…
    A mozda je Bujke stvarno kupio toliki WC papir pa poklonio svojim drugarima, vladaocima i ostalim pocinjenim novinarima

  11. U JMU RTS kradu svi, spremacice wc papir, ubruse, tecni sapun, ubruse, vozaci gorivo, laznj producenti (bicsi portiri, vozaci, kuriri, pomocni radnici, magacioneri) honorare nepostojecih statista i davalaca usluga nz terenu, urednici na rominzima za privatne potrebe, raznim poslovnim kombinacijama, „rukovodioci“ na varijabilama j stimulacijama za sebe, svoje kumove i satrape, na ja nim nabavkama (kao npr. partner direktorice produkcije)…itd itd, sve isto kao u svim drugim javnim ustanovama i preduzecima. Resenje- uposljavanje visprenih profesionalaca na svakom radnom mestu.

  12. Slažem se za ovaj katanac. Kad god su zatrebali oni su izdali narod i dosta više bre. Ne treba nam RTS i onako se svi normalni informišu preko neta jer je medijski mrak.

  13. Zašto Vaska Vasovića, direktora fotografije i jednog od dva kandidata za generalnog direktora RTS-a, predstavljate samo kao snimatelja, zaposlnog RTSa?
    Da li to znači da ni oni koji su iza ovog lista nisu oduševljeni njegovom kandidaturom?! Ni u jednom trenutku niste spomenuli ko je Vasović ni zašto je došlo do ove rasprave. Samo ste izvukli ono što vama treba.
    Vasko Vasović nije ničiji i zato ga ne podržava niko osim kolega koji ga poznaju i koji su sve te godine koliko je u RTSu upoznali sve njegove kvalitete.

  14. Djilas je u svakoj corbi mirodjija. A, ovi, sto ostavljaju „kulturne“ komentare, vidi se da su Djilasova skola, „kulture i lepog vaspitanja“.

  15. Narod koji bira preCednika onakvog rečnika,ne sme da se čudi kolektivnoj odgovornosti za genocid!

  16. Vi, koji to kritikujete, navikli ste da, umesto toalet papira, koristite prste, stare novine, sipurine, listove repusine, dok ste niste pobegli iz svojih sela. Sad , gradu, koristite prste i stare novine, remitendu. Za vas je toalet papir liksuz, a bide je misaona imenica.

    1. Pa ‘de si Vlad botu stari. Ima li povecanja? Rekao bih da je pocelo da se deli po 2, a mozda i cela 3 sendvica. Prijatno

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.