Ružić: Nema razloga za paniku i prelazak na onlajn nastavu

Ostavite komentar


  1. Ja od danas ne šaljem decu u školu. Ove njihove brojke nisu tačne. Mnogo više dece je zaraženo,a retko koje dete testiraju. Da ne govorim o tome da srednjoškolci idu prevozom u školu. . . Ali roditelji imaju mozak, pa znaju šta im je činiti. . .

  2. Slažem se da nema razloga za paniku i zatvaranje škola. Isto tako,nema razloga ni za zatvaranje prodavnica u 21h. Osim ako nije razlog stvaranje većih gužvi po radnjama?!

    1. Nale, imate li ikakve veze sa nekom školom? Znate li da se đaci ne testiraju? Znate li koliko se rizično ponašaju i one švrće kod učiteljice i tinejdžeri u gimnaziji? Znate li koliko njih trenira neki kontaktni sport? Znate li koliko njih koristi javni gradski prevoz svaki dan? Znate li da često umeju da budu prenosioci bez simptoma? Razmislite malo…

    2. Velika je sramota što prodavnice u Srbiji uopšte imaju radno vreme posle 20 časova. Svako može da se organizuje i u vremenu od 8 do 20h kupi sebi ono što mu je potrebno. To je čisto iživljavanje nad bedno plaćenim trgovcima, a i oni su ljudi, ako niko to do sada nije primetio.

      1. Svaka vam cast na komentaru. Sasvim je dovoljno 20 casova kao u EU zemljama a nedeljom slobodan dan za sve trgovce, jer i oni imaju dusu i porodice.

    3. Izvini al nisi upućen trebaju sve prodavnice od 21 biti zatvorene i nedelja neradan dan za sve kao na zapadu. Informiši se malo pa ćeš drukčije misliti

  3. U Gimnaziji u samo jednom odeljenju, to jest polovini, ima 2 zarazena, i treci se testira. Da li je moguce da moje dete ide u razred, gde je 2 dece zarazeno,.od 15. A prosek 0.1???
    Takodje, mislim da im boravak u skoli nas znaci, ali sa druge strane, bolje je lli skroz skola ili skroz digitalno. Ovako nemaju pojma sta rade. Verujte.

  4. Valjda se skole i zatvaraju dok je kali broj zarazenih da bi se sprecilo sirenje. Kad doguraju do 90%. zarazenih vise nema ni svrhe da ih zatvarate.

  5. Mnogo ti znas, a kod mene od 33 koleginice 28 njih prelezalo. Dve servirke se i dalje lece, jel su starije dobi. Svaki dan mi imamo zurke u vrticima ali mora da se ulizujete roditeljima zbog izbora, GLASOVA. A i ti roditelji su isti kao vi, dovode decu u vrtice a idu po kaficima a ima i onih koji rade pcr test i kad zavrse dodju po dete, bruka.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.