Ružić se zahvalio svima koji su učestvovali u organizaciji male mature 1Foto: FoNet/ Milica Vučković

Ministar prosvete Branko Ružić zahvalio je i čestitao svima koji su učestvovali u organizaciji i realizaciji završnog ispita, koji je protekao bez problema.

„Uspeli smo zajedničkim snagama i s istim ciljem da obezbedimo svima koji su polagali fer i jednake uslove, bezbednost i potrebnu podršku. Iskreno se nadam da ćemo, bez obzira na našu prilagodljivost i snalažljivost, naredne završne ispite i druge važne aktivnosti, prolaziti uz daleko manje stresa i u lakšim okolnostima“, rekao je Ružić.

On je istakao da je zaista ponosan jer su svi koji su učestvovali u organizaciji i realizaciji profesionalno i posvećeno pristupili procesu završnog ispita.

„ Malo je reći hvala svakom od vas, za ovo što smo postigli ovih dana. Uprkos izazovima koje su nas zadesili ove godine zbog dojava o bombama u školama, a prošle sa virusom kovid, uvek pokažemo koliko smo prilagodljiv, spreman, hrabar sistem, okrenut učenicima, kojima treba da omogućimo da obrazujući se postanu dobri ljudi“, naveo je on.

Ministar Ružić pismo zahvalnosti uputio je: članovima Republičke upisne komisije i podkomisije za sprovođenje završnog ispita, načelnicima školskih uprava, predsedniku Okružne upisne komisije, direktoru škole, supervizoru završnog ispita, dežurnom nastavniku, nastavnicima koji su pregledali testove pregledaču, prosvetnim savetnicima, savetnicima-spoljnim saradnicima, republičkim i gradskim inspektorima, koordinatorima i angažovanima u skening centrima, nenastavnom osoblju, zaposlenima u Ministarstvu unutrašnjih poslova, zaposlenima u JP „Pošta Srbije“, zaposlenima u Kancelariji za informacione tehnologije i eUpravu, zaposlenima u Institutu za javno zdravlje „Milan Jovanović- Batut“, angažovanima na Fakultetu organizacionih nauka, zaposlenima u Zavodu za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja, zaposlenima u Zavodu za unapređivanju obrazovanja i vaspitanja i najbližim saradnicima u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari