„Mi smo narod za kaldrmu“: Kako su izgledali prvi sati i vožnja na novootvorenoj deonici auto-puta Ruma-Šabac? (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Ви Шолаковци који пишете овакве лажи које наводно су рекли неки грађани измишљени вероватно нисте ни за калдрму ,већ за магареће стазе тј пољске путеве

  2. Pokusavate da se sprdate i da omalovazite ovako dobar auto put, treba da vas je sramota

  3. PRESTACU SVE DA CITAM I GLEDAM ,SVI SU ZLOBNI I PRISTRASNI ,INTERESI,INTERESI,INTERESI,INTERESI… I VI

  4. Znam da nećete objaviti moj komentar ali realno taj dečko koji je izjavio da smo mi narod za kaldrmu… mi nismo narod za kaldrmu a ako se on oseća tako neka ide u Avganistan pa možda mu tamo bude bolje.

  5. Naslov je jadan.
    Kao da Šapčani sada prvi put vide autoput a udaljeni su samo 40 km od autoputa. Ako je za njih kaldrma šta je 9nda za ostatak Srbije kada je Šabac sa Mačvom i Pocerinom uvek bio medju nekoliko najbogatijih krajeva Srbije

  6. EU se nije od 2000 godine nesto isprsila za puteve i pruge u Srbiji, zato smo prinudjeni bili na ne bas povoljne kredite Kine…za te namene. Verovatno zele da imamo kaldrme dok ne udjemo u EU za nekoliko vekova.

  7. Meni je najsmesnije to da rec „Kaldrma“ dolazi iz grckog jezika i u stvari znaci – „lepi (dobar) put“

  8. Često se ja ne slažem sa pojedinim vašim novinarima u nekom delu ili sa pojedinim stavovima ljudi koji pišu za vas, ali bezrezervno poštujem vaš stav da objavljujete komentare koji vas kritikuju, pa i klasične botovske. To je nezamislivo u medijima koji snishodljivo podržavaju ovu vlast. To pravi ogromnu razliku u vašu korist. Povod da ovo napišem su komentari koje ste objavili povodom ovog teksta.

  9. Putevi su nephodni tu spora nema.Meni je muka sto Srbija vise nije sposobna da ih sama pravi,a nekad je mogla.I drugo,pitam se koliko to kosta,sve je iz kredita,vracace moji unucici,a sigurna sam da se pojedinac tu dobro ugradio.Nema bolje kradje drzavnih para od puteva.

  10. Meni samo jedno nije jasno, kako je moguće da ovaj autoput dužine oko 25 km može da košta 500 miliona evra ako je autoput od Niša do Dimitrovgrada čija je dužina oko 100 km koštao isto 500 miliona evra.

  11. Tolike godine na pravcu Šabac-Ruma se putovalo bez naplate, e sad će da plaćamo. Kako je krenulo biće auto-putevi do svakog sela. A to što su inače u ovoj zemlji graditelji domaći krimosi iza paravana stranih kompanija pod pokroviteljstvom državnog aparata, nema smisla ni komentarisati.

  12. Divan opis. Sada ovo može biti scenario za film. Mislim da bi trebalo angažovati jednog od ovih reditelja što šetaju, ne znaju ni oni zašto, pa da to urade. Oskar ne gine. Smešni ste.

  13. i dalje mi nije jasno kako ce se od BG do Sapca stizati za 40 minuta, kad od Beograda do rumske naplatne rampe inace treba 40minuta (ako se postuje ogranicenje), hoce tih novih 20km da se predje za minut sada?

  14. KRITIKA NA GORANA VESIĆA i TOMISLAVA MOMIROVIĆA – na obojicu sam se više puta obraćao, NIKADA mi nisu odgovorili a u vezi iste
    stvari mi je lično i direktno odgovorio ministar saobraćaja Nemačke Steffen Bilger, kao ministar od integriteta, a takodje su obojica posredno duže vreme kršili ZOBS član 7. tačka 65., i PRAVILNIK O ISPITIVANJU VOZILA- član 2, tačka 8., i nisu po mojim dokazima sprečavali nezakonita postupanja direktora Agencije ABS Branko Stamatović i bivšeg Duško Pešić, koji su kršili ZOBS i taj PRAVILNIK- ne samo na moju štetu, nego na štetu stotina a moguće i hiljada drugih vlasnika vozila u Srbiji, koji zbog njihovog nazakonitog postupanja u vezi ZOBS-a i tog PRAVILNIKA, moraju svake godine pre tehničkog pregleda da skidaju dodatne elemente u tovarnim prostorima njihovih vozila (iako su demontažni te po tome to NIJE „PREPRAVKA VOZILA“), – ali ništa ne vredi, očigledno ove ljude NIŠTA ne može urazumiti, KATASTROFA SISTEMA ! EMAIL [email protected]

  15. Jao autoru sto slaga da ne trepnes .
    Eno ti tamo preko autoputevi pa se tamo vozioaj i komentarisi
    Ni p od patriote
    Moji Srbi sami sebi neprijatelji ,sta ce nam vece zlo ….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.