Sabadoš: Internet je prepun antisemitskih izjava

Izveštaj Stejt departmenta o stanju verskih sloboda o Srbiji i zvaničnici jevrejske zajednice ukazuju na porast netrpeljivosti tokom pandemije

Ostavite komentar


  1. Kao što se glas razuma bunio, i buni danas, protiv progona Jevreja, tako se u današnje vrem glas razuma buni protiv odnosa države Izrael prema Palestincima.
    Zašto se današnji glas razuma proglašava antisemitizmom ?

  2. To je antisemitizam, a priznavanje Kosova nije rad protiv Srbije? Ja nemam nista protiv Izraela i Jevreja, imam dobre prijatelje iz Izraela. Ali njihivoj vladi necemo oprostiti priznavanje Kosova, posle takve akcije ne treba da ocekuju Srbiju kao prijatelja. Eto im Kosovo, pa neka se prijatelje sa njima.

  3. Da rezimiramo.Srbija vratila Jevrejskoj zajednici u zadnjih par godina dobar deo imovine prognanih i pobijenih Jevreja za vreme II Sv.rata kao jedna od svega nekoliko zemalja u svetu.Oni brže bolje priznali Kosovo*.Bombarduju Palestince kao Usa Vijetnamce, samo napalm još nisu koristili i to započeli poslednje nedelje Ramazana kao slučajno.I ako kažeš nešto protiv te tiranije, odmah antisemita!? Ono neće biti da je baš sve tako crno – belo.Srpski narod generalno ima veliko poštovanje prema Jevrejima, ali i Palestince doživljavamo vrlo bliske, I šta je tu loše? Šuplja vam je priča…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.