Šabić može da zaustavi izdavanje kartica za penzionere

Ne smiruje se polemika gradskih čelnika i poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti

Ostavite komentar


  1. Opozicija na čelu sa Šabićem želi da upropasti sve što je lepo, pa i senior kartice za penzionere.

  2. Lepo je Sabicu sto priznajes da obicno zloupotrebljavas funkciju .To "mogu da zabranim , ali …" samo to znaci!

  3. Zašto bi se zaustavilo nešto što bih ja lično (iako sam iz Vršca) kao penzioner voleo da imam. Te kartice su dobra ideja i mislim da smo kao stariji građani zaslužili da imamo neke povlastice pri kupovini.

  4. I šta bi time postigli kada bi zaustavili akciju? Kome bi naudili, penzionerima ili vlasti? Pustite vlast da radi kad već hoće da nešto pokloni!

  5. Uglavnom sve providni, glupi komentari koji zagađuju elektronski prostor. Hajde botovi na neke druge sajtove. Zalutali ste. Ovo ovde vam je jalov posao jer, na vašu žalost, ciljna grupa vam tu nije prisutna.

  6. Čitam komentare i smejem se. Prvo ovi što pišu nisu penzioneri a kao drugo ne znaju ni šta znači ta kartica i zašto se javio Šabić. Između ostalog imaju i popust za sopstvenu sahranu, ako im je to dobro onda ništa.

  7. Penzionerima svaki popust znaci mnogo . Nije u redu da Sabic to zaustavi zbog jeftinih politickih poena.

  8. Dobro došli u radni logor Ofšor SNSrbistana. Kartice ostavite kapou, stvari u garderobi i pređite u kupatilo. Prijatan boravak želi vam uprava logora..

  9. Vesić je takvom izjavom samo demonstrirao nasilnićko ponašanje neprimereno demokratskom društvu i činjenicu da nije dorastao g-dinu Šabiću. Sama činjenica da ovde imamo udarnički nastup prodanih botova dovoljno govori da se vlast plaši Šabića koji pošteno i efikasno radi svoj posao.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.