Šabić: Vlada da kaže da li se podaci o ličnosti iznose van zemlje

Ostavite komentar


  1. Naši podaci su već odavno van zemlje.Ovaj čovek samo nepotrebno uznemirava javnost!

    1. Oh,Bože,gdin Šabić opet brine o podacima građana!Ako toliko brine ne mora da aplicira,njegove podatke ne zna niko,naročito neke inostrane nevladine org.

    2. Hajde da onda sve naše podatke sejemo svuda i svakome van zemlje. Samo da ne bude nepotrebnog uznemiravanja javnosti.

    3. Ovaj covek samo nam govori kakvi su zakonske obaveze onog ko prikuplja podatke i kako ih cuva da ne dodje do zloupotrebe. Takvima kao ti trebalo bi da se desi da neko iskoristi tvoje podatke i nanese ti neku materijalnu stetu pa da shvatis sta ti ovaj covek prica. Nekima treba da dobiju po usima da bi nesto shvatili.

  2. Na ovu temu se raspitajte kod ljudi koji zadnjih 7 godina sredju svoj imigrantski status u Americi.
    Kada dodju na intervju za Zelenu Kartu u americko Imigraciono, ispostavi se da sluzbenik ispred njih ima podatke od toga koje je i kada bilo zadnje registrovano motorno vozillo u Srbiji na ime kandidata, do toga da je isti dobio kaznu za prelazak ulice van pesackog prelaza, 2016te u rodnom Kraljevu.
    Ovo se desava samo u zadnjih 7 godina od kada je Vucic otvorio APSOLUTNO SVE BAZE PODATAKA GRADJANA U SRBIJI, svojim americkim mentorima i zastitnicima.
    Druge zemlje ce obelodaniti samo i iskljucivo pocinjena krivicna dela svojih gradjana, i to ako su za njih osudjeni, ali ne i optuzeni!
    Vucicevi podanici predaju svoje podatke o zadnjem racunu za struju kojk su platili.
    Dok su Zuti bili na vlasti, Srbija je svog drzavljanina u inostranstvu stitila bas kao i Nemacka svog.
    Ali, … ne vise u prodatoj izdajnickoj naprednjackoj Srbiji!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.