SafeJournalists: Nove pretnje novinarki TV N1 Žaklini Tatalović

Ostavite komentar


  1. Nasa policija ne reaguje na tako nesto ni kod obicnog sveta, valjda su naucili na ubistva pa sve ostalo im nije nista, ali oni makar malo i reaguju ali tuzilastvo tek njima to nije nista.
    Apsolutno sam protiv svih vrsti pretnji i protiv svih vrsta laganja i manipulacija, proganjanja i svega ostalog sto podpada pod kriminal, ali ne samo prema novinarima vec prema svim ljudima ma od koga dolazilo sve tako nesto.
    Ovaj postupak da se radi preko NUNSA iako je preko instagrama upucena pretnja pokazuje kakvo nam je tuzilastvo u odnosu prema pojedincu, znaci da je sama podnela verovatno su svesni da od toga ne bi blo nista kao sto je slucaj sa svim obicnim gradjanima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.