"Kumče zasenilo kuma svojim lamborginijem": Safeta Biševac o oduzimanju automobila Urošu Paniću 1Foto: Instagram/MUP Srbije

Kolumnistkinja i urednica lista „Danas“ Safeta Biševac izjavila je, povodom oduzimanja automobila Urošu Paniću koji je nasilnički i bahato vozio ulicama Beograda, da je „kumče u potpunosti zasenilo kuma svojim lamborginijem“.

„Moj je utisak da je to bahaćenje zaista toliko uvredljivo i preterano. Razumem, bogati ste moćni ste, ali zar morate da se slikate, snimate i to stavljate na mreže? Čemu to? Doduše, razumem – čemu bogatstvo ako se malo ne pohvališ“, rekla je Biševac u Novom danu N1.

Naime, saobraćalna policija oduzela je automobil marke lamborgini, a za N1 je potvrđeno da je to automobil Uroša Panića, koji je bahato vozio i sve to snimio i objavio na društvenim mrežama. Uroš Panić je, inače, sin Petra Panića, kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ona je istakla da je dobro da je policija zaplenila vozilo, ali da je pitanje šta će se dalje dešavati.

„Naravno da se neće ništa dešavati. Kumče će proći samo uz opomenu – kao ‘nemoj’, ali time ćemo se zabavljati ovih nekoliko dana“, dodala je Biševac.

Kaže i da su ta deca, zapravo punoletni mladići, pre svega problem svojih roditelja. „Šta ako se sutra nešto desi i presuše izvori bogatstva, kako će ta deca zadovojiti visoke standarde na koje su navikla?“, zapitala je.

Primer Panićeve bahate vožnje je, prema njenim rečima, pokazatelj da ti bogati, privilogovani i bliski režimu imaju poseban privilegovan status i da policija retko reaguje kada se oni bahate.

„Ti mladići su problem i za svoje roditelje i za svoje društvo jer niko od nas ne zna da li će ga dok se šeta trotoarom pokupiti lamborgini ili meklaren. Ne razumem taj način života, te mladiće koji se zadovoljavaju samo materijalnim vrednostima. Nije život samo u skupim automobilima, dijamantu, zlatu…“, rekla je Biševac.

Izvor: N1

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari