Sahrana Dragana Vujadinovića u ponedeljak 1

Bivši narodni poslanik Dragan Vujadinović, nekadašnji predsednik Opštine Kosjerić i dugogodišnji kolumnista dnevnog lista Danas biće sahranjen u ponedeljak na beogradskom Novom bežanijskom groblju u 14.15 sati.

Opštinski odbor Demokratske stranke u Kosjeriću održaće u  nedelju u 13,00 sati u Domu kulture komemoraciju posvećenu svom nekadašnjem predsedniku.

Vujadinovićevi prijatelji, kolege i poštovaoci iz Beograda takođe organizuju komemorativni skup koji je zakazan za sredu, 29. decembra u 12.30 sati u Medija centru ( Terazije 3).

Vujadinović će ostati upamćen kao analitiča i borac protiv „Obrnute ekonomije“ kako je u svojim tekstovima opisivao nerazumne i nelogične postupke vlasti.

Preminuo je posle kraće bolesti u 68. godini života. Njegova bolest došla je iznenada, kao splet nesrećnih okolnosti i njegovog odgovornog ponašanja.

Tokom bogate karijere bio je finansijski direktor „Beogradskog sajma“, direktor za ekonomsko-pravne poslove RTV „Studio B“ i v.d. direktora IP „Prosveta“. Radio je i kao savetnik generalnog direktora Valjaonice bakra „Sevojno“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari