Šainović (SPS) pre 20 godina tvrdio da SR Jugoslavija ima budućnost

Iz arhive Danasa: Izdanja od 27. aprila do 03. maja 2000. godine

Ostavite komentar


  1. Ivica Dacic je kod Sainovica bio samo mlada potrkusa. Danas nakon trideset godina , Ivica je bio sve i svja a nekad najmocniji covek SPS , posle Milosevica,skuplja mrvice s Dacicevog stola.
    Nesto tu nije , kako treba. Obicno su se prekaljeni zatvorom politicki povratnici, vracali jos snazniji i uticajniji.
    To govori da je u SPS od pocetka ugradjena trula linija,koja je cekala svojih pet minuta , koje traju od 5.oktobra do danas. Sainovic je i danas mnogo pametniji i iskusniji politicar od Dacica ali to se nigde ne vidi. SPS Nikole Sainovica i SPS Ivice Dacica su kao nebo i zemlja. Obojica su odgovorni da uSrbiji vise nema niko ,poverenje u levu ideju,tipa svedskog ili nordijskog socijalizma. Sve je to danas u laznim rukama Rasima Ljajica ili Cede Jovanovica.

  2. Ovaj subjekt bi morao da bude u doživotnom zatvoru. On je, kao premijer, postavljen februara ’93 i razrešen početkom ’94, organizovao najveću pljačku naroda, da bi Miloševiću finansirao rat u Bosni i Hrvatskoj, organizujući hiperinflaciju praćenju njihovom mrežom dilera koji su, praktično, pokrali svi ušteđevinu ljudima. Znači, trebao bi najmanje da bude na doživotnog robiji, a on je politički faktor u Srbiji. Znači, najcrnji premijer u istoriji Srbije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.