Sakupljeno 8.500 evra na 10. BELhospice humanitarnom turniru 1Foto: Jovana Pantić / Nikola Karanović

Na desetom humanitarnom turniru u kuglanju koji BELhospice centar tradicionalno organizuje na Dan žena, u partnerstvu sa Colosseum bowling centrom, sakupljeno je 8.500 evra za pomoć u palijativnom zbrinjavanju onkoloških pacijenata u odmaklim fazama bolesti u 2019. godini.

Sakupljena sredstva biće iskorišćena za 170 besplatnih kućnih poseta BELhospice multidisciplinarnog tima onkološkim pacijentima i članovima njihovih porodica, saopštili su organizatori.

BELhospice humanitarni turnir u kuglanju okupio je 17 društveno odgovornih kompanija koje su svojim učešćem na turniru donirali sredstva kao i 15 kompanija koje su svojim donacijama pomogle organizaciju turnira.

Za BELhospice pehar nadmetale su se dame iz kompanija: Makler, Knjaz Miloš, Karanović & Partners, UniCredit banka, Puratos, TeleGroup, Gdi Solutions, Adecco, Bel Medic, Inpharm, AMICUS, Erste bank, Manpower, Generali osiguranje, Marbo product, BENU apoteka i Catena Media. Pobedu je ostvarila ekipa Generali osiguranja, drugo mesto osvojila je ekipa kompanije Marbo product, dok je treće zauzela kompanija UniCredit banke. Titula najbolje kuglašice otišla je u ruke Ivani Aničić iz kompanije Puratos.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari