Samo tada je više mladih dolazilo u Srbiju nego što je iz nje odlazilo

Moja prva učiteljica je bila moja majka * Od petog do osmog razreda sam svakog dana putovao u susedno selo* Bio sam đak-pešak * Najlepši deo srednjoškolskog perioda bile su ekskurzije * U vojsci sam bio bolničar* Moj odlazak iz zemlje se, opet, nije desio * Odavno smo na „ti“!
LJUDI, SEĆANJA: ALEKSANDAR  VLAHOVIĆ

Ostavite komentar


  1. Da je prava i pravde u Srbiji – taj ne bi davao intervjue vec bi vukao lance u Zabeli do u duboku starost. Nadam se da ce ga pravda stici, na ovaj ili onaj nacin.

  2. moze doticni da raspreda i placa romansirane autobiografije koliko hoce, ali on je jedan od veoma "zasluznih" za sunovrat demokratske stranke, promasaje petooktobarskih vlasti, izvrtanje ruglu ideala demokratije od strane neobrazovane svetine, cvetanje korupcije i na posletku dolazak trenutne nesposobne klike na vlast. i da, slazem se da treba da ide u zatvor kad tad!

  3. Malo ko je do sada govorio o prikrivenoj strani privrednih i sveukupnih reformi vlade Z.Đinđića – njegovi reformatori donose zakon o privatizaciji u vreme kada Ustav Srbije jasno prepoznaje TRI ravnopravna oblika svojine u privrednim preduzećima, a vajni zagovornici svemoćnog TRŽIŠTA omogućavaju privatizaciju odobravajući DRŽAVNE olakšice i beneficije.
    U naslovu je izrečena laž, tvrdnja da je "samo tada više mladih dolazilo u Srbiju nego što je odlazilo". Ako je to tako kako Vlahović može da objasni zašto je davne 2006. godine u američkoj ambasadi tražio studentsku vizu za neko od svoje dece, a video sam ga lično? Moj sin je tada otišao u Ameriku i neće se vraćati, možda će Vlahovićev ipak doći u ovu zemlju u trenutku kada bude trebalo da se pomogne u nekoj "ponovnoj raspodeli resursa", reformi ili šta već. Planirana elita?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.