Šapić o pretnjama GSP da su u vozilima postavljene bombe: Policija obaveštena, ne treba da ulazimo ni u kakvu paniku 1foto FoNet/Ana Paunković

Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić saopštio je danas da je policija obaveštena o mejlu upućenom Gradskom saobraćajnom preduzeću „Beograd“ u kome piše da je u svako ili skoro u svako vozilo postavljena eksplozivna naprava.

Ne treba da ulazimo ni u kakvu paniku, jer sam potpuno siguran da je to jedna vrsta provokacije, maksimalne zloupotrebe i unošenja panike među stanovništvom i građanima zbog predstojećih izbora, poručio je Šapić.

On je rekao da je strašno na šta su neki ljudi spremni i da to prelazi granice „prljave kampanje“, saopšteno je iz Skupštine Beograda.

Postupili smo u skladu sa zakonom i siguran sam da ćemo i sa ovom situacijom da se izborimo. Proći će i ovi izbori, pa se nadam da ćemo da nastavimo da živimo normalan život. Neka je sramota one koji se ovakvim stvarima služe i unose paniku među građane Beograda, izjavio je Šapić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari