Šapić: Prezadovoljan sam funkcionisanjem GSP-a

Ostavite komentar


  1. A dali si pitao putnike kolko su oni zadovoljni?Autobusi ne idu po redu
    vožnje istaknutom na poj.poč.stanicama.
    Preskaču i po dva predviđena termina za
    vožnju.Kako li će tek biti od prvog kad deca pođu u školu?Videćemo.

  2. Napravite čestitu aplikaciju.
    Ako postoje aplikacije koje pokazuju gde se nalazi koji avion , zašto ne bi mogli svi busevi, trolejbusi, tramvaji, minibusevi da budu prikazani. Polovina vozila se ne vidi na aplikaciji. Ne prikazuju se sve linije na nekim stanicama.

  3. I kod nas bi bilo super kada bo drzavna kasa bila i nasa,pa nabavimo autobuse,besplatan prvoz,zaposlimo koliko hocemo,vi niste Srbija vi ste kolonijalna sila a ostatak Srbije vasa kolonija.

  4. E moj prijatelju!
    Vidi se da se ne voziš javnim gradskim prevozom!

  5. Климе не раде на линији 511,и то је јавна тајна,јер неко стоји и штити Ци ЛЦ групу превозника који саобраћа за Сремчицу… Прљаво бусеви без климе ужас …Грађани Сремчице су грађани другог реда

  6. Jesi li se vozio prevozom? A nije to to leti, moraš u septembru kad počnu gužve.
    Jesi li stajao na stanici i gledao u pasulj kad će da naiđe sledeći? A da, to ne radi više. Jesi li planirao vreme putovanja tako što u googlu proveriš šta nudi za javni previz u tom trenutku? A da, i to ne radi.
    Nisi ništa od toga?
    OK, savršeno funkcioniše, bravo.

  7. Naravno da je on zadovoljan kad se vozi kolima. Apsolutno nigdje nemam informaciju kojim autobusom da stignem od tacke A do tacke B. Iz nekog razloga tih info vise nema na Google a u njegoovj govnanvoj app ih naravno nema.

  8. Било је боље „под Турцима“. Укидањем „валидатора“ нема више информације ни о текућој ни о следећим страницама, то треба вратити и бусеве. Такође електронске табле/дисплеји су радили на станицама и само бациш поглед и видиш за колико станица који бус стиже. То треба вратити. Такође треба вратити да могу да се и за незапослене купе месечне на трафикама а не за цео Београд само у Скендербеговој (умрежено). И тд, али нема коме говорити, не пита нас нико ништа…

  9. Možda je tako kako gradonačelnik kaže ali samo mi nije jasno zašto je dozvolio da autobuse voze Afrikanci prvo što više koštaju a drugo oni neznaju na srpskom ni da dobar dan da kažu a neznaju ni ostale stvari

Ostavite komentar


Društvo

Rodoljub Šabić: Institucije štite nasilje policije 10

Rodoljub Šabić: Institucije štite nasilje policije

Advokat Rodoljub Šabić ocenio danas da su čak tri slučaja neprirodne smrti u kratkom vremenskom periodu u policijskim stanicama u Boru i Srbobranu i u ustanovi za izvršenje krivičnih sankcija u Padinskoj skeli, krajnje alarmantno upozorenje na stanje i probleme u funkcionisanju državnog represivnog sistema.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.