Šarčević: Kraj škole do kraja maja, ispiti u junu

Ostavite komentar


  1. Opet priča gluposti.
    U Boru se tek razvija epidemija. Ima zaražene dece školskog uzrasta, a on će da ih vraća u škole.
    Tužba zbog ugrožavanja zdravlja dece i zaposlenih u školama mu ne gine. Lično, ja sam za to da vuče bukagije.
    Mogu ocene i upisi sačekati i kraj leta. A školsku godinu privesti bez ocena administrativno.
    Samo treba razumeti.

  2. Da li njemu nešto fali? Decu, osmake, da posle stresna 2 meseca, bez valjanih predavanja i priprema hoće da utera u školu? Da li on hoće da žrtvuje zdravlje dežurnih nastavnika i dece u prepunim fiskulturnim salama(bez ventilacije) na maloj maturi? Ne znam ko će mu dežurati i rizikovati svoje živote(40.000 nastavnika?). Da rizikujem svoje zdravlje, i moje porodice-JA SIGURNO NEĆU!

    1. Potpuno ste u pravu,samo sto ja smatram da i sve ostale drzavne sluzbe treba da prekinu sa radom,jer i oni imaju porodice,i oni su,za istu platu,izlozeni riziku kao i profesori.zasto bi doktor preuzimao rizik a profesor ne?

  3. Šarčeviću ako tako bude u tvojim privatnim školama biće i u državnim, kad obezbediš sapuna i kad se operu da budu čiste.

  4. Jedina referenca ovog lika je što je školovao malog Danila, i to neuspešno.A pitanje koliko košta školarina za njegovo detence, i iz kojih prihoda je to ON plaćao 6000 evra…eee,to treba ispitati!

  5. Ja i dalje ne verujem! Prijemni, kazete? Za koga? Za ovu decicu, zatvorenu, umornu i uplasenu? Da li zaista mislite da smo u stanju da i mi, roditelji, razmisljamo o prijemnom? Ne znamo sta ce sutra biti, kako ce nas prigrliti novi zivot, da li cemo, uopste, uspeti da zivimo novi zivot koji nas ceka. Prijemni, kazete? Da li ste se zapitali koliko dece samo sedi kod kuce, svakodnevno. Dece, kojima roditelji rade i koji ne mogu potrebe svoje dece da pravovremeno isprate. Da ih ohrabre, pomognu sa domacim zadacima, utese! Da li sva deca imaju jednaku sansu? Da je vreme normalno, sada je trebalo da bude finale, da se pripremaju punom parom sa SVOJIM nastavnicima, oci u oci, rame uz rame! Prijemni, kazete? Verujem da nebrojeno puta dnevno krisom gledaju lica svojih roditelja i prepoznaju brigu, neizvesnost, strah! Stvarno hocete da ih izvedete na prijemni? Bili smo i bombardovani, mi, napaceni, a tada su ljudi ljudski resili da deca ne moraju da imaju prijemni! Dovoljno su stresa i straha odbolovali! Prijemni, kazete?

  6. Ne znam kako mislis da deca spreme 4 ispita do juna? Mogao si jos kasnije javiti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.