Šarčević: Naredne nedelje predložiću Kriznom štabu više modela rada u novoj školskoj godini

Ostavite komentar


  1. „suspendovanje učenika koji budu skidali zaštitne maske tokom boravka u školi.“ Suspendova će decu do 12 godina koja ne mogu svo vreme da izdrže da nose maske 😀 Dobro što im neće naplatiti kazne. I šta će onda roditelji sa tom decom, ako svakako nema ko da ih čuva?

  2. Nazivate ministrom nekoga ko to nije. Coveku je istekao mandat. Bojkot njihovih objava bi bio najpametniji izbor za Vas a na gradjanima je da obavljaju svoju neposlusnost.

  3. Predlozice kriznom stabu? Pa on je clan kriznog staba! Sam sebi predlaze? Ko je ovde lud? Verovatno ja, koji citam te nebuloze. Zbogom, prosveto!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.