Šarčević ne očekuje štrajkove

Ostavite komentar


  1. Poruka djacima je da ce sve biti isto, samo sto cete skolovanje morati papreno da platite,a da ce se oni brinuti da vam uzmu sto vise para.
    Sarcevic prima platu iz budzeta Srbije 90 000 neto. Sta je to nego javni sektor?
    Sarcevic je vlasnik osnovne skole i opste Gimnazije.
    Skolarina u njegovoj skoli Rudjer Boskovic je 6 200 evra godisnje za predskolsko. Za osnovnu skolu skolarina je od 5 800 do 9 300 evra godisnje.
    Skolarina u njegovoj privatnoj Gimnaziji je od 9 000 do 12 500 evra godisnje,skuplje od najskupljeg fakulteta.
    Sad je on kao blistavi privatnik presao u javni sektor da nam prica kako javni sektor ne valja.Zasto je on iz privatnog sektora presao u javni? Da pomogne drzavi? Ima visak vremena? Ili je nesto drugo u pitanju.

  2. Ministar Šarčević obećava djacima rijaliti provod u novoj školskoj godini,dok nastavnom osoblju obećava povišenje plata u jesenjem raspustu,koji će izgleda biti ukinut.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.