Šarčević se ne razume u obrazovni proces

Potpredsednik BNV Esad Džudžo optužio ministra prosvete Srbije

Ostavite komentar


  1. Ne podrzavam politiku vladajuceg SNS, ali ministar Sarcevic zasluzuje jednodusnu podrsku za ukidanje isturenih odeljenja visokih strukovnih skola, koja su radila bez akreditacije. Zapravo u tim ISTURENIM ODELJENJIMA visokih strukovnih studija, prema nekim glasinama koje se cuju u javnosti, navodno su se prodavale diplome i prao novac od prodaje droge. U prilog tome govori da medju vlasnicima tih privatnih skola ima i takvih opskurnih likova koji sa prosvetom nemaju nikakvih dodirnih tacaka, ali im je ocigledno dozvoljeno da otvaraju radnje za sve od klinike do univerziteta, i iz budzeta Srbije pritom povlace novac za neke toboznje projekte, sto je u stvari legalizovani kanal za ispumpavanje novca iz drzavne kase za potpuno privatne potrebe, pa cak i finasiranje kriminalne delatnosti. Sarcevic ce u rasciscavanju tog otpada u prosveti imati veliki otpor bas iz krugova bliskih vladajucoj stranci, Vucicu, Seselju i Nikolicu. Ali nadam se da ce na kraju uspeti da resi ovo pitanje uprkos svim opstrukcijama. Ima i medju naprednjacima poneki ministar koji se trudi da nesto uradi dobro za narod.

  2. A ko ce se njega setiti kada se ova NAPRDNJACKA vlast skloniti. KO ? Olos Vuciceva zajedno sa olosem Vucicem mora „zavrsiti“ konacno na deponiju na koju i zasluzuje OLOS napredna da „zavrsi“. Nudim se da „ucestvujem“ u tom SMESTAJU na deponiju, besplatno. A ovog Sarcevica „posebno“ !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.