Šarčević: Studenti ostaju u domovima

Ostavite komentar


  1. Je li ministar Šarčević ovo izjavio sa sunčanja ili iz kabineta?

    1. Prpa Bato , da Studenti nisu izasli sinoc na ulicu , da li bi odluka bila promenjena. Ovo nije VLADA , ako donesete odluku onda nema nazad posle 2h. Smesni su

    2. No je zapalio ZITO – STUDENT ili kako je TITO rekao – STUDENTI SU BILI U PRAVU

  2. Šta je, uprpio se veliki vođa ? Sram ga bilo , sad mu krivi mladi. Od svih njegovih budalaština najveća je ona da su se „dokazano“ , zarazilči između 23 h i 6 h.

    1. Tebi nije jasno da mu narod treba da ga izaberu, da njima upravlja, da ih tlaci i da ih unisti, do sledecih izbora kada ce da uveze druge da glasaju za njega.

  3. Zasto se ispiti ne polazu online? Svi svetki univerziteti kojima je stalo i do studenata i do profesora drze i nastavu i ispite online (tj.odrzali su, jer oni nemaju 6 ispitnih rokova). Zasto se kod nas insistira na fizickom prisustvu na fakultetu kada to maksimalno ugrozava i studente i profesore i aposlutno je psihicki i ekonomski iscrpljujuce za studente da se sele na mesec dana? Imaju li ministar i rektorka logicno objasnjenje za ovako nelogicnu odluku? Osim nekog clana zakona koji, videli smo na primer skola, moze da se promeni i deca su odgovarala preko Vibera.

    1. Deca su preko vibera odgovarala sa sveska ispred. A matematiku dok resavaju, roditelji pre slanja provere. Svi su bili manje vise sa odlicnim.ocenama. Eto zato kolega. Kao i zbog gugla!!!!

  4. Oni koji su sinoć gledali i slušali Vučića (preko milion), svedoci su da je Vučić birajući izmedju navijača i studenata, opravdao prve, („fudbaleri se nisu penjali po tribinama“…), a optužio ove druge! (Mada, nije zabeleženo da se studenti „penju po tribinama“!)

  5. I sad ko je uopste doneo tu nebuloznu odluku o zatvaranju studentskih domova – ko bi drugi nego uvek isti a da se nije prethodno konsultovao! Izgleda da se uplasio i polako popusta jer vidi da je vrag odneo salu! Potpuno zapustena drzava gde se vise ne zna ko pije a ko placa!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.