Saša Janković: Bez uzmicanja

Ostavite komentar


  1. Ovaj clanak skoro zvuci kao da ce se Sasa Jankovic zrtvovati zbog nas-naroda! Da nije zalosno, bilo bi smesno! Licni interes na prvom mestu!

  2. Kada bi ovi botovi znali ,koliko će poslužiti zagađivanju postojećeg stanja,ne samo da bi prestali pisati,nego bi izvršili harakiri! S predomišljajem!

  3. Nije to sigurno, on samo pušta probni balon, da vidi ko će stati iza njega, možda n e bude kandidat, možda s e uveri da nema nikakve šanse s a ovom opozicijom iza sebe.

  4. Jos jedna u nizu gresaka Jankovica, a predizborna kampanja ni pocela nije. Pa on se preporucuje intelektualnoj eliti, za koju i sam tvrdi da je u manjini, pri tom upiruci prst u brojnije koji su manje obrazovani. Jako lose ko god da ga savetuje.

  5. Svaka čast na odlučnosti i hrabrosti! Siguran sam da će veliki broj birača glasati za Jankovića. Ali, za pobedu nije dovoljno biti principijelan i imati čist obraz. Mora postojati izborni tim i izborna strategija. Sve to mora biti dobro osmišljeno i koordinisano. I naravno, mora se raditi mnogo i danonoćno, po selima i gradovima Srbije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.