Sava Janjić: Grupa Albanaca blokirala Dečane

Ostavite komentar


  1. Hajde druže Vulin, pošo si ministar -citat tvojih reči- "najjače vojne sile u okruženju", popdigni ta tvoja dva ipo ispravna MIG-a 29, pa malo niskim preletom preko Kosmeta poplaši Šiptare. Kao što znaš sličnim preletima preko BG da plašiš Beograđane. Ne da ih bombarduješ, nedaj Bože to ti tvoj šef AV koji sada i Tačija i Ramu i Haradinaja i druge zločince smatra prijateljima, nikada ne bi dozvolio. Ali ujedno da vidiš kako bi reagovali takođe novi prijatelji -Ameri u bazi Bonstil na Kosmetu. Da i njih malo prepadneš i trgneš iz zimskog (narkoticima "made in Šiptarija" izazvanog?) sna. Narvno, pre "demonstracije sile" obuci opet tu tvoju prelepu crnokošuljašku paradno-maskirnu unuformu, baš ti i montura i čizme lepo stoje. Nema šta, prava si vojničina!

  2. Ja se sećam kako su se Sava Janjić, Momčilo Trajković i raspop Artemije Radosavljević posle 5. oktobra ljubili sa Hašimom Tačijem. Vazduh je bio pun ljubavi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.