Savez ekoloških organizacija Srbije organizuje blokadu Gazele u subotu

Ostavite komentar


  1. Lepo vreme onako predvece, nece da bude mnogo toplo, prosetaj malo to zdravo, izrazi nezadovoljstvo onda polako kuci da odmoris pa za nedelju dana ponovo.Samo dokle tako,tako se ne dobijaju izbori???

  2. Krajnje je vreme da opozicija shvati da se vlast osvaja na izborima koji su tu pred pragom i neka se samo malo strpe i čuće šta narod misli o njima.

  3. Opozicija opet najavljuje maltretiranje građana i pravljenje cirkusa po ulicama Beograda.

  4. Ama ljudi, uzmite se jednom upamet i počnite da radite nešto u interesu Srbije i njenog naroda a ne protiv samo da bi se dodvoreli stranim ambasadorima sa nadom da će vas oni dovesti na vlast ali o tom e ko će nas voditi odlučuju građani Srbije.

  5. Kada će vođe protesta da nauče da se ni jedan problem ne rešava na ulici već se sedne za sto, iznesu činjenice i o njima se razgovara???

  6. Problem je što opozicija nema plan ni za šta, kako onda da ozbiljno razgovara sa predstavnicima vlasti kad im je lakše da šetaju ulicama.

  7. Znači,opozicija će opet ometati kretanje ljudi i praviti haos na ulicama Beograda.

  8. Narodu je dosta praznih priča i lažnih obećanja, krenite nešto konkretno da radite, dajte bilo kakav predlog za rešavanje onoga protiv čega navodno protestujete ili se sklonite sa ulica da ne ometate rad i život vrednog, radnog, normalnog i pristojnog naroda.

  9. Vreme je da se ovi šetači malo odmore jer su dosadili i bogu i narodu blokadom autoputeva i ulica a nikakvih programa nemaju niti bilo kakav plan, program, već samo trlila baba lan da joj prođe dan.

  10. Niko neće više uzalud da šeta jer ništa nema pametno da se čuje,samo jedno te isto, ostavka Gašića, ostavka Vulina, članova REM-a, Pink, Hepi,ostavka Vučića, gde je plan i program šta posle svih ovih smena, ili je važno zadovoljiti lične interese organizatora protesta.

  11. Mogu oni da šetaju dokle i koliko hoće davno su pukli i nema više svrhe gledati ih samo prave haos po gradu.

  12. To je onaj savez kojem je prošle godine u junu, ZiĐin organizovao i sponzorisao skup u Soko Banji ,EkoTer

  13. Nemaju iz opozicije potencijala da išta urade, a i realno gledano njihova šetnja je bez značaja, nemaju pravi cilj i svrhu koja bi bila društveno korisna sem same koristi pojedinaca iz mase.

  14. Deset ovna stalo na put i ometaju celu drzavu pa cak i region .Protest tamo gde se drugi ne ometaju

  15. Ovoga treba corkirati ili hospitalizovati pod hitno! Blokorati gazelu 8 sati? Pa to sto on nije normalan, nece biti nivlast, ako ne reaguje, najblaze, kosuljom koja se kopca sa zadnje strane ili lisicama

  16. Morate da napravite plan i raspored blokade gazele. Da se zna kad blokiraju ekolozi, jad ratari, kad borci protiv nasilja i tako redom. Da se ne desi da se pomlatite međusobno, a da vam Vučić bude kriv.

  17. Ko su ti dokolicari samo zagorcavaju zivot gradjanima videcemo kako ce proci na izbore

  18. Koliko grešaka u tekstu. Bez detalja oko organizacije, gde je okupljanje na primer.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.