Savo Manojlović: Frekvenciju dobile poltronske televizije

Ostavite komentar


  1. E super, a vi dragi Beograđani i dalje sedite po kafićima i uživajte, ne bunite se ni slučajno.Nikada ništa niste uradili za ovu zemlju, uvek su to drugi radili za vas(Čačani, Lazarevčani, Užičani…)

  2. Beograđanima lepo. Imaju najviše plate u Srbiji i baš ih je briga za neki Pink, Hepi i slične septičke jame. Naročito za „čuvenu“ Zekić.

  3. U Beogradu i Srbiji žive ljudi kojima se 24h dnevno ispira mozak. Šta očekivati.

  4. Zasto svi pominju Beograd? Svi smo krivi, jer smo dopustili da Vucic u Srbiji pokupuje SVE, tuzilastvo, policiju, medije, LJUDE… jedva da je pretekao neko posten, a i njemu pokusavaju da dodju glave. Ova neverovatna bahatost kojom ponistavaju sve norme, i cak ni ne pokusavaju da to zabasure, znaci da su neverovatno sigurni u sebe. Bojim se da cemo, kao Rusi doziveti 30 godina diktature.

  5. A šta drugo očekivati od mafije na vlasti. Sve poluge drže u svojim rukama. Oni su i izabrali članove sramnog REMA i dobili smo to sto je potpuno očekivano. Dno dna…

  6. I jos bacilli sada, kada su sve karte dve profi TV stanice otvoren, bacili u promet petu frekvencu, kao kosku.
    Podlo!

  7. Професорка,браво .По вама већина народа је не поштена и глупа а вас убрајате у те поштене.Јадни сте кад сами за себе мислите да сте поштени.Питајте народ око себе шта мисли о вама,па онда критикује друге.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.