SBB: Sramno saopštenje RTS

Ostavite komentar


  1. Rts treba da tuzi sbb i da trazi milionsku ostetu , ako vam neko kaze da je zabranjeno onda je zabranjeno . Kao sto je sbb zabranio da se prenosi serije ubice mog oca i senke nad balkanom tako je isto rts usto tako zabranio svoj film koji je otkupio gledanost

    1. Za tvoju informacije nije moglo preko eona da se gleda film jer je bilo blokirano. Probao sam.

    2. Zbilja je vec mucno objasnjavati poluobrazovanim ljudima da mi SVI placamo RTS, i samim tim MI SVI imamo pravo da gledamo programe koji se na RTSu prikazuju! Na svim platformama. Posto su nam obecali da ce ukinuti pretplatu, pa onda uveli taksu, koju postepeno povecavaju, placamo RTS i tamo gde ne postoji TV! Zato, RTS NE MOZE nikome da zabrani da gleda njihov program!

      1. @ „profesorka“: Као прво, то што пискарате било би тако да тај „SBB“ плаћа РТС-у за преузимање и дистрибуцију програма те куће. А „SBB“ не плаћа РТС-у ни динара било какве надокнаде, што значи да НЕЛЕГАЛНО и ПРОЗИВЗАКОНИТО емитује све програме РТС-а које има у својој понуди. Као друго: о степену ваше „pismenosti“ најбоље говори та убога „osisana latinica“ којом се служите.

        1. РТС нема право да не емитује или да забрани приказивање свог програма. Ми,грађани Србије ту глупу ТВ станицу плаћамо. Али и ми смо глупи јер ћутимо

        2. Mi smo država u kojoj su oba pisma podjednako validna i to je samo dokaz da nemate nikakve argumente za RTS i protiv SBB-a, pa se služite sns taktikama skretanja sa teme. A da Sbb bilo šta radi van zakona odavno bi ih ovi sa vlasti pozatvarali rado, jer jedva čekaju. Ako ste sve ovo pisali za sendvič razumem Vas jer rzumem glad, ali ako niste gladni a ovo tvrdite onda je u pitanju “neka“ dijagnoza.

  2. U podpunosti se slazem sa komentarom .Rts treba da tuzi sve koji su prekrsili autorska prava a pogotovo Sbb koji na svakom koraku kmeci da su mu ugrozena prava a sad ne postuje autorska prava .
    Ako je Rts mogao da tuzi Pink iz istog razloga ne vidim zasto ne moze da tuzi Sbb i trazi naknadu za autorska prava

    1. Nisi u toku, kao i obicno neko komentarise a promasio je temu. Film je namenjen svim gradjanima da mogu da ga pogledaju tad, i rts je naveo uslove pod kojima operateri mogu da ga emituju. Nakon sto je sbb ispunio uslove, nije im emitovanje dozvoljeno. Ovo je protivzakonito, jer je u pitanju otvorena favorizacija jednog operatera a pravljenje stete drugom. Ponavljam, rts je javni servis i ovakvo ponasanje je protivzakonito. Sbb treba sa tuzi rts a ne obrnuto

  3. Korisnik sam SBB ali… Ni sam ne znam koliko puta sam hteo da pogledam dobru utakmicu ili neki noviji film ja HRT 2, i…. nema signala. Zašto SBB HRT-u ne „digne frku“ zbog nemogućnosti praćenja od strane svih korisnika?

    1. Pa zato sto imaju ugovor sa hrtom verovatno, mogu da prenose program ali noviji filmovi ili ekskluzivni program, na primer kad je prenos ufc na novoj ne mozes da gledas, to ili nije dostupno ili se dodatno placa sto sbb ne radi. Zoves sbb pa pitas

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.