SE opet kritikuje zbog zakona o nestalim bebama

Nakon lažnih obećanja srpskih vlasti roditeljima da će doći do istine, sastanak Komiteta ministara saveta Evrope

Ostavite komentar


  1. Zar mi, roditelji verujemo ovoj vlasti? Zakon o otetin bebama iz porodilista ce doneti ood pritiskom i sankcijama EU.

    1. Hvala Danasu sto prati i izvestava o otetim bebama u Srbiji. Uz Vasu pomoc uspecemo da proguramo Zakon o otetim bebama u parlamentu.Iako su mediji ugrozeni jos ima hrabeih koji guraju ovu pricu.Hvala Vam u ime hiljade roditelja koji cekaju zakon.

    2. Zakon o nestalim bebama u parlamentu nece da izglasaju, jer ce drzava Srbija bitiproglasena genocidnom, jer su lekari spaljivali navodno preminule bebe u porodilistima bez saglasnosti roditelja.

      1. Ministarka pravde Kuburovic laze da ce Zakon o otetim bebama biti usvojen na prolece 2019 godine. Sta ce posle da kaze na prolece 2020.godine. Stite otmicare.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.