SE opet kritikuje zbog zakona o nestalim bebama

Nakon lažnih obećanja srpskih vlasti roditeljima da će doći do istine, sastanak Komiteta ministara saveta Evrope

Ostavite komentar

  1. Zar mi, roditelji verujemo ovoj vlasti? Zakon o otetin bebama iz porodilista ce doneti ood pritiskom i sankcijama EU.

    1. Hvala Danasu sto prati i izvestava o otetim bebama u Srbiji. Uz Vasu pomoc uspecemo da proguramo Zakon o otetim bebama u parlamentu.Iako su mediji ugrozeni jos ima hrabeih koji guraju ovu pricu.Hvala Vam u ime hiljade roditelja koji cekaju zakon.

    2. Zakon o nestalim bebama u parlamentu nece da izglasaju, jer ce drzava Srbija bitiproglasena genocidnom, jer su lekari spaljivali navodno preminule bebe u porodilistima bez saglasnosti roditelja.

      1. Ministarka pravde Kuburovic laze da ce Zakon o otetim bebama biti usvojen na prolece 2019 godine. Sta ce posle da kaze na prolece 2020.godine. Stite otmicare.

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

26. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.