Šef tvrdi da su poginuli odgovorni za nesreću

Nastavljeno suđenje za tragediju u lučanskoj fabrici saslušanjem jednog od rukovodilaca

Ostavite komentar


  1. Odgovarn si kao pravno lice ti prvi direktore pa ostali, a zašto nisu poštovali procedure i propise opet si ti kriv jer si ti gospodine trebao da sprovedeš poštovanje propisa. Kako god da se okreneš ti si naj odgovorniji.

  2. Tolike godine direktorisanja, a da ne zna koliko kg baruta staje u burice!. Toliko cinizma ima u njegovim recima da tesko pada na stomak.

  3. U kpaniji APTIV Novi Sad više od 30% zaposlenih uopšte nemaju radna odela.Pošto su bankrot tek kad neko napusti firmu možete dobiti radno odelo(posle pranja).

    1. Radno odelo je nebitno, u puno firmi po svetu se radi u odelu koje donesete sami od kuće. Važna su druga propisana zaštitna sredstva koje morate da dobijete od firme. To su, kaciga, rukavice, naočare, posebne cipele…..Sve zavisi čime se firma bavi i od propisa koji su tamo važeći.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.