Sejdinović: Vučić je fascinantan ekspert za licemerje

Povodom jučerašnjeg sastanka predsednika Srbije i predsednika Evropske federacije novinara Mogensa Blihera Bjeregarda

Ostavite komentar


  1. Zašto novinari ne pišu o svojim problemima i onome što im smeta? Neće zato što to neće da prođe kod naroda jer su oni napravili da narod kupuje novine samo zbog senzacija koje su sami novinari napravili.

  2. Naslov je istinit. Zanimljivo je takodje ako izbacite Vucic, naslov ce opet biti istinit. Svako ko je pratio dogadjaje u vreme Pajtica i DS u Vojvodini sigurno ce se sloziti.

  3. Vucicevi licemerje jedino se može mjeriti glupošću onih koji u njemu vide zalog mira u ovom delu svijeta.

  4. Nije on nas potcenio, on nas je odlično procenio. Uzeo nam čovek meru, pa kroji i kreira…

  5. lazni car Scepan Mali,i naravno kao u svim medijima botovi stikliraju.Opasan diktator ! Ponovo 90te.

  6. Možda, ali samo možda, se ovom narodu i državi mogao oprostiti Milošević, ali nakon svega toga oprostiti i Vučića – e, mnogo je. Idi dođavola, Srbijo satanistička i Srbadijo promašena.

  7. Vucicu samo tvoji poltroni te se plase,mi ne, zapamti i tebi i tvojoj sizofreniji ce brzo doci kraj.Onda te ceka sudjenje za veleizdaju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.