Šekler o majmunskim boginjama u Srbiji: Lakše je dobiti šugu ili vaške

Ostavite komentar

  1. Slične priče su pričane 2020. u proleće – sećamo se bio je to najsmešniji virus u novijoj istoriji čovečanstva.

  2. Kao i uvek veze nemaju sa virusima.
    Naterali ste narod da se vakciniše a vi ?

  3. Sva sreca… Srbija ima vec dva virusa tipa POKS…( Pokreti obnove Kraljevine… )…

  4. Menjao je priču kako vetar duva i opet će. Po njemu ovaj firus „ne podleže lako mutacijama“. Više čudnih mutacija je već potvrđeno. Vest je preneo engleski zdravstveni analitičar, dr. Džon Kembel, na svom Jutjub kanalu pre neki dan.

Ostavite komentar

Društvo

Danas smena oblaka i sunca i malo toplije vreme 10

Danas smena oblaka i sunca i malo toplije vreme

U Srbiji će ujutru biti oblačno, ponegde uz provejavanje slabog snega, a tokom dana će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i malo toplije, a u drugom delu dana mestimično sa slabom, kratkotrajnom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa kratkotrajnim snegom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Naslovna strana

1. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.