Senat odbacio zahtev Malog za ponavljanje postupka donošenja odluke o poništavanju njegove diplome

Ostavite komentar


  1. Kad vam je ovakav čovek ministar zapitate se šta li je još plagirao u svom radu. Bilo bi logično da ga njegovi pritisnu da ode, ali to se u Srbiji, ovakvoj kakva je, ne dešava.

  2. Smatram da će nezadovoljstvo među narodom eskalirati ukoliko se poništi odluka o poništavanju doktorata.

  3. Koliko bezobrazan i pokvaren čovek treba da bude, pored toga što je prepisao doktorat od reči do reči, da se žali na odluku o poništenju doktorata.

  4. Kako da ga „pritisnu“, da ode,kad su kao Sijamski blizanci!? Jednog dana-„pardon“ noći,ruše Savamalu a već sutra dan, ližu sladoled i slikaju se kod zgrada BG na H2O!!?

  5. Još ne ostavljate čoveka na miru? Još naručujete i komentare! Njegovoj stručnosti ne mogu ni da priđu razni vaši „stručnjaci“ koji su zemlju doveli do ruba bankrota…

  6. Marinko, ti i takvi kao ti zanemarujete činjenicu da je Mali od 2001. godine bio jedan od glavnih „stručnjaka“ za privatizaciju i uništavanje nekadašnjih državnih preduzeća, pod mentorstvom Labusa i Dinkića. Upravo je on odgovoran za sve afere i sporne privatizacije kojima su ološi jeftino došli do ogromne narodne imovine. Bolje pitajte svog vođu zašto je takvog čoveka postavio pored sebe, umesto da je pustio pravosudne organe da ga oteraju na robiju?

  7. Procitajte od Arcibald Rajsa,Cujte Srbi!
    Ima u pdf formatu na internetu,1928 napisano i objasnjeno,ima oko 30 stranica,sve ce vam biti jasno

  8. Odgovoru, 2001. Mali nije postojao kao bitan faktor u odlucivanju, pored Djindjica, Zivkovica, Vlahovica, Pitica, Djelica .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.