Seničić: Kupanje u Egiptu bezbedno uz poštovanje pravila – prva žrtva ajkule išla nebezbednim putem, druga nosila hranu za ribe

Ostavite komentar


  1. Dodaje da je važno da se poštuju određena pravila, poput zabrane kupanja u moru nakon vremena do kojeg je to dozvoljeno…znaci ajkule ne napadaju u vreme kada je kupanje dozvoljeno, vec nakon i pre tog vremena?! Fine su i uvidjavne i postuju radno vreme kupalista. Koja li je budala ovo smislila?! A koja ce tek budala u ovo poverovati?!

  2. Već duže vreme slušam potparola turističke industrije Seničića. Uvek je sve optimistično, sve će biti sređeno, imamo informacije, ali ništa zagarantovano, sve okruglo pa na ćoše. Interes njegovovih poslodavaca i njega lično je da se netalasa, da ljudi uplaćuju i idu na letovanje, a bože moj ako se nešto desi tako je kako je. Želi da kontroliše štetu bilo zbog napada ajkula, pandemije ili otkazivanja aranžmana, gde bi svuda u ozbiljnim državama agencije vratile turistima novac, ali ovde kod nas se beskrajno odlaže i pitanje da li će biti vraćen, da bi se agencije spasile od stečaja, i kao zaštitili radnici, a ustvari sačuvalui vlasnici agencije koji su taj novac odavno potrošili za kupovinu stanova i džipova..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.