Sestrić gradonačelnika Beograda, jedan od kandidata za predsednika: Sećanje na dr Ivana Đurića

Ostavite komentar


  1. Danas mozemo samo da mastamo o tome kakvo bismo drustvo danas bili da smo tada izabrali Dr Ivana Djurica I Antu Markovica umesto destrukcije, razaranja I ratova devedesetih.

  2. Takodje,napunio 18 godina i glasao za njega po preporuci starijeg brata.Ponekada pomislim sta bi bilo kada bi bilo…

  3. Huh, imao sam priliku da ga upoznam ’91. Gorostas u svakom pogledu. U isto vreme veoma prijatan čovek i sagovornik. Bio je u svemu ispred svog vremena

  4. Srbija mrzi pametne, odgovorne, obrazovane, poštene… ljude. Tera ih od sebe. Nije to od juče. Ivan Đurić je samo jedan znameniti čovek u dugačkoj koloni vrednih ljudi kojima u Srbiji nije bilo mesta. Zato pripadamo najzaostalijim narodima.

  5. Procitah komentare tek nakon ostavljanja svog i krenu suza……pa ovaj narod je pocinio samoubistvo 90tih i sada zivi u paklu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.