Sin Đorđa Marjanovića: Mom ocu se svete jer sam protivnik SNS

Marko Marjanović za Danas

Ostavite komentar


  1. Osnovno pravilo na ovim prostorima je uvek bilo da se po živima ništa ne imenuje. Naravno, izuzetak je bila „ljubičica bela od sto kila“. Zato je ova rasprava besmislena.

    1. Zao mi čoveka možda će Nazadnjacka da ga ubiju da opravdaju svoj postupak.

  2. Čuj samo ovo: „Centar je sad preimenovan u poznatog slikara Dragana Kecmana , AKO STE NEKAD ČULI ZA NJEGA“ !Svaka čast slikaru , ali kad je u pitanju Đorđe Marjanović , ovo „Ako ste nekad čuli za njega“ , ne treba da se pita ! Pazi , poznat , a ako ste nekad čuli za njega !

    1. Drzžava se nije sjetila prve dame zabavne glazbe ,kraljice evergrina,najveće zvijezde na ovim prostorima Lole Novaković ni kad je otišla na vječni počinak.

  3. Dragi moji Srbi,mi se od ove napasti koja se zove SNS ne možemo lako osloboditi,pa oni su sve surovi i gori.Hej ,ko može da mrzi legendu kao što je Đorđe,niko ko iole voli ovu zemlju.

    1. Da, Djole! Surovije i gore bi sigurno bilo da Srbija ima Goli otok. Upss! Valjda se nece dosetiti plutajucih otoka na Vlasinskom jezeru?!

  4. Da li je ikada bilo da se ulica,ustanova ili bilo sta imenuje jos za necijeg zivota?Nikada,to se ne radi,ali neznalice!I gde su sad te neznalice ,ti sto su menjali,pa u Beogradu naravno sada tamo bi da menjaju,drugo ne znaju!

  5. Pa zar jos uvek ima ucesnika NOR-a? Koliko su godina imali kada su krenuli u borbu? Dve, tri? Zar takvi imaju pravo glasa?

  6. Zvali me ruski prijatelji iz Moskve i kazu mi:
    „Danas je Djordju Marjanovicu 89 godina!“
    A ja kao:
    „Da,da!“
    Nigde nije bilo objavljeno u stampi ili na TV o tom njegovom jubileju!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.