Sindikat GSP: U ovoj godini 54 napada na vozače

Ostavite komentar


  1. Bogami nisu Vam ni vozaci cvecke. Toliko nekulture i primitivizma ima kod Vasih vozaca, cast izuzecima.

    1. Postoji mnogo situacija koje vozač preduzima zarad bezbednosti putnika a sto se putnicima može učiniti kao bahatost… Pored toga,mnogo je nekulture u saobraćaju.. Stoji to da putnici mnogo trpe, ali vozač trpi 20 puta toliko…Nerazumevanje je veliki problem koji će vozace da otera u pristojnije zemlje a nervoza će se ovde povećati… Stoji to da nas ima raznih, i ja sam vozač, ali garantujem da se sve moje kolege slažu da je tako, i oni koji manje trpe i oni koji zadržavaju u sebi i trpe raznorazne uvrede.

  2. Postoji mnogo situacija koje vozač preduzima zarad bezbednosti putnika a sto se putnicima može učiniti kao bahatost… Pored toga,mnogo je nekulture u saobraćaju.. Stoji to da putnici mnogo trpe, ali vozač trpi 20 puta toliko…Nerazumevanje je veliki problem koji će vozace da otera u pristojnije zemlje a nervoza će se ovde povećati… Stoji to da nas ima raznih, i ja sam vozač, ali garantujem da se sve moje kolege slažu da je tako, i oni koji manje trpe i oni koji zadržavaju u sebi i trpe raznorazne uvrede.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.