Sindikat: Prosvetarima obezbediti maske i dovoljan broj PCR testova

Ostavite komentar


  1. Deca su u daleko vecem riziku nego sto se doskora mislilo, dokazuju najnoviji podatci. U US je 8,8% obolelih u decjem uzrastu, odnosno 338.000. Samim tim i nastavnici. Kao i roditelji , kao i bake i deke. Zahtevi Sindikata prosvetnih radnika su minimum, a Drzava, Krizni stab moraju predloziti set preventivnih mera, ukljucujuci i testiranje dece i nastavnika, kao i kriterijume za otvaranje kao i zatvaranje skola, i karantina. Ako nam je stalo uopste do dece.

  2. Poštovani, mali osvrt na stepen ugroženosti nastavnog kadra. Sa momentom izlaska iz vandrednog stanja neometano su radili kafići , klubovi, deca se okupljaju u parkovima igralištima tokom celog leta. Sada se procenjuje stepen ugroženosti profesora u okolnostima otvaranja škola. Nevezano sa temom.kovida moram revoltirano da primetim su pre ove pošasti.deca bila suočena sa prljavim toaletima, nedostatkom sapuna, tople vode, papira u 21. veku i onda se niko nije osvrnuo na taj gorući problem.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.