Sindikati traže podatke i „semafor“ model nastave

Tim za škole razmotriće opciju da učenici budu na neplaniranom raspustu od 14. do 18. februara

Ostavite komentar

  1. prosečan broj učenika u odelenju u srbiji je kao u turskoj – 27. u evropi je to od 12 – 18… pre par godina izvršeno je spajanje odelenja (od tri normalna sa 15-tak učenika na pravljena sa dva, sa njih30-tak)… veliki korak unazad i zločin nad decom, učiteljima, obrazovnim procesom, nacijom… sada je prilika da se učitelji i roditelji izbore za manji broj učenika, da iskoriste ovu neprilku za nešto dobro… ali, protiv sebe imaju lažljive političare, koji ne prezaju ni od čega.

Ostavite komentar

Društvo

Goran Dimitrijević: Nacionalne televizije uslužni servisi vlasti 10

Goran Dimitrijević: Nacionalne televizije uslužni servisi vlasti

Dnevnik u 19.30, nova informativna emisija na Novoj S, startuje 1. oktobra i biće produženo i dopunjeno izdanje dosadašnjeg Pregleda dana, koji su gledaoci pratili godinama unazad. Dnevnik će raditi ista ekipa koja je radila i Pregled dana, uz veći broj reportera, i trajaće nešto duže. O tome šta ćemo biti u prilici da vidimo u novoj informativnoj emisiji, razgovarali smo sa novinarom i urednikom Goranom Dimitrijevićem, koji je pored Jelene Obućine postao zaštitno lice izdanja vesti u koje su gledaoci imali najviše poverenja.

Naslovna strana

1. oktobar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.