Skandalozna odluka Srbije da isporuči Kurda

Sonja Biserko i Goran Miletić za Danas povodom ekstradicije turskog državljanina Dževdeta Ajaza uprkos pozivu Komiteta UN protiv torture da zvanični Beograd uzdrži

Ostavite komentar


  1. Gospođo Biserko, šta je sa ljudskim pravima generala Mladića koji umire u zatvorskoj jedinici u Hagu i nema pravo ni na adekvatno lečenje.

  2. Nasoj vladajucoj sviti je do ljudskih prava i sloboda, stalo puno manje nego meni do opstanka sumatranskog tigra.
    Oni su veci turski saveznici od BiH.Sa njima nas ceka sudbina gore pomenute macke( 400 je trenutni broj)

  3. Pravda je jednaka za sve ljude na planeti. Ja razumem ostre zakone ove drzave ali da li se neko pita za postovanje ljudskih prava kada su u pitanju nasi gradjani. Jasno je da postoje dvostruki rsini i tu nema govora.

  4. Bilo je jako otuzno slusati a tek gledati ministarku pravosudja dok je obrazlagala ceo svoj postupak, a osmeh i to onaj cinicni joj nije silazio sa lica.

  5. се удвара Ердогану на уштрб народа Србије!-Добро је то,што ће Запад да га откачи!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.