„Skandalozna poseta“: Kristijan Golubović i Crni Cerak u osnovnoj školi, roditelji zabrinuti

Ostavite komentar


  1. Da, Kristijan Golubović je BIVŠI kriminalac. On je sada slobodan građanin kao i svi mi. Škola ima direktora, psihologa, pedagoga, sekretara i sl-tako da bi neko od njih morao da bude upućen u cilj Golubovićeve posete.

  2. Da li su roditelji dali dozvolu da neko kaci snimke na mreze njihove maloletne dece? Da li je direktor skole dao dozvolu ovoj poseti? Gde su nastavnici u ucionici? Da li skola ima portira ili obezbedjenje?

  3. Slogan „Za Nasu Decu“ je bio pretnja koja se ostvaruje ili sto se neki vec rekli negativna selekcija na recima i na delu.

  4. Niko nas nije pitao , niti smo dali bilo kakvu dozvolu. Samo smo videli da su deca delila slike na viber grupama.
    Imamo pitanje za direktorku i osoblje u o.s Djura Jaksic , kada ce nam dovesti Staniju u goste ili celu ekipu iz Zadruge. Posto ovo sto rade bez znanja roditelja i ko sve moze da se „majmunise“ po nasim ustanovama prevazilazi zdrav razum.
    Ali eto u zemlji Dembeliji sve je moguce

  5. Pod hitno smeniti direktorku. Ponasa se godinama unazad kao serif. Mada ima smisla da se tako ponasa i ophodi prema svakoj kritici posto je i skola kao Teksas u IXX veku.

  6. Mozda je buduci ministar prosvete?Kod ovih je sve moguce.Malo da oseti,buduce radno mesto.

  7. Reklamiranje kriminalca, koji ima i emisiju na jednoj televiziji, je rezultat kapitalizma i mistera dolara. Koliko nemorala je potrebno da bi se zaradile pare?

  8. Minkstre, ako nisi soosoban da smeniš direktorku podnesi ostavku. Ovo je bruka i sramota. Gde šaljemo i vaspitavamo decu?

  9. Sad malo posete u škole u unutrašnjosti. Brograđani ne možte u svemu biti privilegovani. Kad završi ciklus po školama da krene i u vrtice jer decu treba na vreme vaspitavati. Sve pohvale

  10. Ne razumem ovoliku začuđenost nad ovim događajem.Svakako je Kristijan bolji ozbor za decu od recimo Ane Brnabić,Bakareca ili Jovanova.Manje je toksičan,to garantujem,a verovatno je i bolji čovek.

  11. Moja ćerka je išla u La Guardija srednju školu za talente na Menhetnu, gde su ranije išle i Lady Gaga i Nicki Minaj. Nicki Minaj je kontaktirala školu sa željom da je poseti, ali ju je škola odbila sa razlogom da ne mogu da dozvole ometanje rasporeda časova.

  12. Ne razumem cudjenje zbog jos jednog skandala! Zar se jos niste navikli na psihopatske izjave i govore od Predsednika, njegovog kucnog ljubimca zasticene lezbejke, poslanika u Skupstini, Predsednika opstina po Srbiji.

  13. Samo vi trkeljajte o Kosovu, dok vam kriminalci decu vaspitavaju. Ne dolazi zlo sa Zapada, odavde je i poteklo.

  14. Kao neko ko vec dve decenije zivi u SAD i Kanadi mislim da mogu napraviti poredjenje:
    1. Mozes biti kriminalac i u SAD i Kanadi
    2. Mozes biti poznat, popularan ili medijska zvezda u SAD i Kanadi.
    3. Ne mozes biti poznat ili popularan kriminalac u SAD i Kanadi.
    ‘Bivsi’ kriminalci tj. lica koja su odsluzila zatvorske kazne nisu potpuno ravnopravna sa ‘obicnim’ gradjanima. Postoje sigurnosne provere (safety check) za odredjena zanimanja, rad sa maloletnim licima, pristup odredjenim lokacijama isl.

  15. Ako je Kristijan dosao u skolu da nesto nauci to to je razumljivo ali da bivsi kriminalac posecuje skolu da bi .mozda. deca nesto od njega naucila e to je aprolutno nedopustivo.

  16. Stvarno nemate dovoljno? Veronauk u školi, kriminalci u školi, Vučić u školama, šta još oćete roditelji?

  17. Dno dna, kako vas nije sramota .Gde ide skolstvo,direktora ove skole treba otpustiti,starlete I kriminalci drze casove .Sramota

  18. @SRDJAN
    Svaka ti je rec na mestu. Zlo je ukorenjeno u nasem narodu. Nema nam spasa.

  19. Sve je organizovala, „glumica“, Srna Lango, a u dogovoru sa direktorkom skole

  20. Mi dna nemamo,ono je probijeno i sada idemo ka vecnostiiiiiiiiii

  21. Kakav uzor toj deci može da bude lice koje je osuđivano za najteža kriv dela..uključujući i kd narko kriminala….da nas bog sačuv od zla koje nam se poput crnih oblaka svakodnevno nadvija nad nasim životima??

  22. Tako su mafijasi vrbovali decuU kriminalnoj drzavi kakva je ova podmladak je jako vazan.Takvi ce da unaprede ekonomskog giganta.

  23. Skandaloznija je izjava ministra prosvete povodom ovog dogadjaja. Devedesetih je Arkan bio idol omladini a sada ce verovatno Kristijan.

  24. Znaci da bi bio popularan i poznat moras prvo da budes kriminalac. Lepo nam je to ministar prosvete objasnio.

  25. Bruka i sramota.Hitno smeniti direktora škole. Kriminalci nam preplavili TV ekrane .kakvo smo mi društvo?

  26. Nikad gora vlast, nikad gori narod. Nemoral, kriminal, lopovluk. Takva je ova takozvana država. Sramota me je što sam srbin. Nestajemo i tako i treba. Da Bog poživi jedinu preostalu slobodnu pravoslavnu zemlju, majku Rusiju

  27. Ja ne vidim problem u tome što je bivši kriminalac došao u školu. Može to da se iskoristi u pozitivne vaspitne svrhe, na primer ako smisao poruke koju uputi deci bude taj da poštuju jedni druge, roditelje, nestavnike i ako pokuša decu da odvrati od kriminalnog puta.
    Ali, ovde očigledno nije postojala takva namera, nego je cilj bio srozavanje autoriteta školstva i profesije nastavnika. A takvoj antipropagandi zaista nije mesto u školi. I grešku direktorke ja vidim upravo u ovome.
    Inače, od filmova koji iz obesti, radi zabave, srozavaju ugled škole, smatram da prednjači „Lajanje na zvezde“. Taj film je sniman u najstarijoj srednjoj školi u Srba, Karlovačkoj gimnaziji. Nije mi poznato da je tadašnji direktor Karlovačke gimnazije smenjen.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.