"Skandalozna poseta": Kristijan Golubović i Crni Cerak u osnovnoj školi, roditelji zabrinuti 1Foto: screenshot/YouTube Gradski Podkast

Kristijan Golubović, poznat kao učesnik rijaliti programa i bivši kriminalac, na svom Instagram profilu je objavio snimak na kom se vidi da je bio u poseti jednoj osnovnoj školi.

U ovoj objavi na Instagramu se ne vidi koja je škola u pitanju ali jedan zabrinuti roditelj koji nam je povodom ovoga pisao tvrdi da je u pitanju OŠ „Đura Jakšić“  na Kanarevom brdu.

Danas je ovu informaciju pokušao da proveri u toj školi, ali nam je rečeno da direktorka i sekretar škole nisu tu i da rade popodne, te da o sporu ništa ne znaju.

Direktorka škole Tamara Jelić do objavljivanja ovog teksta nije odgovorila na poziv i poruku koju smo joj uputili.

Prema našim saznanjima, snimak jeste nastao u OŠ „Đura Jakšić“ u Rakovici.

Zabrinuti roditelj je u imejlu poslatom našoj redakciji naveo da su sa Kristijanom Golubovićem u toj školi bili i članovi hip-hop sastava Crni Cerak, ali to je nemoguće utvrditi samo na osnovu snimka.

„Kao zabrinut roditelj molim Vas da objavite ovu skandaloznu posetu OŠ ‘Đura Jaksic’, Kanarevo brdo, Beograd od strane Kristijana Golubovica. Crni Cerak je nešto sa njim snimao i to ni manje ni više nego u Osnovnoj školi, molim Vas ispratite ovo“, napisao je u pismu naš čitalac.

Na snimku se vidi Kristijan Golubović koji sedi za katedrom a ispred njega su đaci svi obučeni u crne majice, što je najverovatnije povezano sa Crnim Cerakom.

Đaci uzvikivali rečenice iz klipova čiji je glavni akter Kristijan Golubović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari