Skupština grada Loznice: Pred odbornicima rebalans budžeta 1Sednica Skupštine, Foto: arhiva Grad Loznica

Na današnjoj sednici Skupštine grada Loznice, koja je počela u 10 časova, treba da bude doneta odluka o prvom rebalansu budžeta u ovoj godini.

Neraspoređeni višak prihoda iz prošle godine, od oko 346 miliona dinara, biće raspoređen na odgovarajuće stavke u budžetu za potrebe ustanova, organizacija i dva javna preduzeća, pišu Lozničke Novosti.

Skupština treba da donese i odluku o tri planska dokumenta, među kojima je i izrada Plana razvoja grada Loznice za period od 2024. do 2030. godine.

Na dnevnom redu je i donošenje odluke o dodeli bespovratnih novčanih sredstava mladim porodicama za kupovinu, izgradnju i rekonstrukciju kuće sa okućnicom na selu, kao i odluka o donošenju Programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji grada za ovu godinu.

Treba da budu donate i odluke o sprovođenju javnih konkursa za izbor direktora JP ”Vodovod i kanalizacija”, i “Naš dom”, kao i rešenja o prestanku mandata direktora JKP “Toplana” i imenovanju vršioca dužnosti direktora ovog preduzeća.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari