Skupština slobodne Srbije: Podrška protestu i zahtevima poljoprivrednika

  Ostavite komentar

  Društvo

  „Svi smo mi negde povređeni i svi smo mi negde, dok ne nađemo svoj smisao, olupine“: Kako se ulazi u svet opijata i kako iz njega izaći? 9

  „Svi smo mi negde povređeni i svi smo mi negde, dok ne nađemo svoj smisao, olupine“: Kako se ulazi u svet opijata i kako iz njega izaći?

  „Prestao sam da budem zadovoljan bilo čime što mi se u životu dešava i tražio sam instant zadovoljstvo. Svaki put kada bih ostajao duže bez droge, jednom čak i do pola godine, u jednom momentu bih shvatio da ustanem ujutru i – ništa. Šta god da mi se desi – ništa. Nije bilo nikakvog ispunjenja“, istakao je autor Lazar Strugar za list Danas na projekciji filma o bolestima zavisnosti „Od sumraka do smisla“, čije prva epizoda je emitovana u Studio Centru pod nazivom „Raspad“.

  Naslovna strana

  26. novembar 2022.
  Galerija

  Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

  Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

  Maja Cetković - E-play

  Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.