Slab internet u centru Beograda „zbog opterećenja mreže“

Zašto Danas nije imao živi prenos sa protesta u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Na demonstracijama u Bukurestu pre par godina, kada je bilo preko 200.000 ljudi, nije bilo nikakvog signala. Onda je (cini mi se) Vodafon poslao cetiri specijalno opremljena kombija, verovatno sa pojacivacima ili kako se vec zovu, i nije bilo problema.
    Zato mislim da ovo nije bila jos jedna prljava igra vlasti, koja je, naravno, sklona prljavoj igri.

  2. Ma nemoj slab internet u centru Beograda zbog „opterecenja“ i to ispred centrale „Telekoma“, ma „SIO MI GA DJURO“, sto se „opravdanja“ tice, kako u ponedeljak selim se u SBB, konacno sam odlucio, naprdna olosu!

      1. Reklama nereklama, ali cinjenica je da ja kad preko mts interneta koji placam pokusam na eon tv da gledam N1 tv pise da taj internet provajder ne podrzava gledanje tog kanala (jao i Nova S), dok sve druge mogu.

    1. Ja takođe prelazim na SBB zbog toga što je Radius Vektor ukinuo TV Naša!.

  3. Kako slab signal kad je ovo bio maali skup. Ako koza laze, ne laze rog. Najmanje 50 hiljada na veličanstvenom pfrotestu !

  4. kako bilo tako malo ljudi a opterecen internet. pa da ih je bilo jos 3000 beograd bi bio blokiran sto se tice interneta. izgleda da procena policije nije bas bila u redu.

  5. Ljudi, prema izjavama dr Neše iz Beograda na Digitalnom samitu prošle nedelje u SIVu, MUP ima potpuno odvojenu svoju LTE mrežu. Mislite o tome …

    1. Da, imaju zaštićenu TETRA mrežu, koristi je i vojska. Funkcioniše i u slučajevima ako komercijalni mobilni operateri „slučajno“ omanu…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.